Hoppa till innehåll

C-körkort kostnad

Vi har yrkesförarutbildningar och bussförarutbildningar till riktigt bra pris.

Få uppgifter om pris för yrkesförarutbildning

Kontakta oss för information om våra priser för de olika utbildningsalternativen.  * Vi delar inte din information.

  Om du har som mål att bli yrkesförare och vill veta mer angående C-körkort pris kan du med fördel skriva till oss för mer information om vad våra utbildningar kostar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa utbildningar.
  Äldre man sitter vid bordet och dricker kaffe

  Det är svårt att ge uppgift om exakt kostnad utbildning till yrkesförare eftersom det beror på individuella faktorer. Vissa lär sig snabbare än andra och vi skräddarsyr alltid utbildningen utifrån dina behov. Du kan alltid känna dig säker på att våra utbildningar är prisvärda och av riktigt hög kvalitet. Dessutom samarbetar vi med flera åkerier för att du ska få yrkeserfarenhet.

  Det enda du behöver göra för att påbörja din resa mot att bli yrkeschaufför är att kontakta oss via vårt formulär här nedan. Du får gärna komma och besöka oss på körskolan och prata med lärarna innan du sätter igång, för att känna efter om du kommer att trivas.

  Lastbilschaufför i sin blåa lastbil

  Få uppgift om våra priser

  Vi svarar inom 24 timmar

  Vit buss som står parkerad
  Lastbilschaufför i röd lastbil
  Lastbilar står parkerade

  Vad tycker eleverna om oss på Bli Yrkesförare

  Omdöme om bemötande och CE-kort kostnad

  Jag fick mitt CE-kort riktigt snabbt med hjälp av Bli Yrkesförare och dessutom fick jag jobb på ett av de åkerier som de samarbetar med. Dessutom var både bemötande och pris perfekt!
  Fredde
  CE-kort utbildning
  Wow vilka lärare de har på den här körskolan! Jag fick all hjälp jag behövde och ett mycket fördelaktigt pris på utbildningen. Fem av fem stjärnor!
  Jalal Hussein
  Bussförarutbildning
  Jag var rädd för hur jag skulle bli bemött som ung tjej i en mansdominerad värld men ingen behandlade mig på ett negativt sätt här.
  Sandra Olofsson
  Intensivkurs C-körkort

  Kostnadsfri planering av din utbildning

  Vi har yrkesförarutbildningar på flera orter i Sverige

  Vår CE-kort kostnad är lägre än hos många andra körskolor i storstadsområden samtidigt som alla våra lärare är erfarna och själva har varit verksamma inom yrkestrafik. Du hittar våra tjänster i Malmö, Göteborg och Stockholm med omnejd och du får alltid samma höga service. Vi skräddarsyr din utbildning utifrån dina behov och erbjuder både snabba intensivkurser och längre utbildningar.