Hoppa till innehåll

Bussförarutbildning

Bussförarutbildning i Stockholm - yrkesförarutbildning för persontransporter

Är du intresserade av att starta en ny karriär som yrkesförare inom persontransporter? Vår bussutbildning ger dig de bästa förutsättningar för att bli en skicklig busschaufför. Det enda du behöver för att anmäla dig är ett B-körkort.

Bussförarutbildning i Stockholm syftar till att ge kursdeltagare de färdigheter och kunskaper som krävs för att jobba på ett säkert, serviceinriktat och kvalitets- och miljömedvetet sätt. Våra erfarna instruktörer gör allt för att du ska lyckas nå dina personliga mål med utbildningen.

Letar du efter en busschaufför utbildning i Stockholmsområdet med omnejd? Då har du hittar rätt, våra anläggningar ligger lättillgängligt med bra kommunikationer från centrum.

Flicka går på gul skolbuss

Kontakta oss för mer information om utbildningen

Vi erbjuder professionell och prisvärd bussförarutbildning

Vår Bussförarutbildning privat är perfekt för dig som vill ta D-körkort och bli bussförare på ett effektivt sätt. Efter godkänd utbildning är du direkt redo för att börja din yrkeskarriär på något av Stockholms bussbolag. Kontakta oss redan idag via formuläret nedan eller på telefon för att få mer information om utbildningen eller om du vill ha en detaljerad studieplan och prisuppgift från oss.  * Vi delar inte din information.
  Äldre man sitter vid bordet och dricker kaffe

  100 % nöjdhetsgaranti

  Vi är stolta över att kunna ge 100 % nöjdhetsgarant eftersom vi vet att vår utbildning av bussförare håller högsta klass. Vi låter våra elever tycka till om kursplanen under utbildningens gång för att försäkra oss om att alla får ut det de vill ha och känner sig förberedda för arbetslivet vid kursen slut.

  Vi utbildar Stockholms bästa busschaufförer

  Busschaufför kör i solnedgången
  Busschaufför pratar i handsfree sedd ovanifrån
  Skolbusschaufför inne i bussen
  Bussutbildning i Stockholm ger dig möjlighet att vid kursens slut pröva enligt Vägverkets krav för yrkesförarkompetens för persontransport och för körkortsbehörighet D. Att jobba inom persontransport kräver gott trafikkunnande och servicekänsla, det medför också många sociala möten. Vi tar upp alla dessa aspekter av yrket under utbildningen. Vår långa erfarenhet av att utbilda busschaufförer har gjort oss till experter på lärande och pedagogik inom området. Våra duktiga instruktörer varvar alltid praktik med teori på bästa sätt så att kursen ska vara både omväxlande och stimulerande för våra deltagare. Bussförarutbildning i Stockholm sätter miljön i fokus och jobbar alltid på att förbättra vårt hållbarhetsarbete.

  Våra kunder tycker till om våra utbildningar

  Ta del av omdömen om vår bussförarutbildning

  Jag har precis slutfört bussförarutbildningen och är supernöjd med instruktörer och kursupplägg! Jag känner mig förberedd för att börja jobba eftersom kursen gick igenom alla delar man behöver kunna för att jobba tryggt och säkert.
  Lisa Hendriksson
  Bussförarutbildning
  Jag tog mitt D-körkort för fem år sedan hos Bussförarutbildning i Stockholm. Redan innan jag var klar med utbildningen fick jag jobb hos en bussdepå och är jättenöjd med mitt yrkesval.
  Anders Stark
  Körkortsbehörighet D
  Jag tog kursen för yrkeskompetensbevis för persontransport och klarade provet på första försöket och ser nu fram emot att börja jobba. Tack till alla grymma instruktörer som hjälpte mig att bli godkänd!
  Mohammad Rajabi
  Yrkeskompetensbevis för persontransport

  Bussförarutbildning i Stockholm - försäkringar och certifikat

  Erfarna och professionella

  Vår utbildning för yrkesförare ska kännas trygg för alla, vi har alla de certifikat och intyg som krävs för att bedriva vår verksamhet. Våra anställda är givetvis certifierade och godkända som instruktörer och har själva tidigare varit yrkesverksamma som busschaufförer eller annan persontransport. Under vår bussförarutbildning är alla våra elever och fordon försäkrade, därför kan du alltid känna dig lugn och trygg under kursens gång under både teoretiska och praktiska moment. Vårt fokus är god kommunikation mellan lärare och elever för att du ska känna ett förtroende för din instruktör och våga fråga i alla lägen.