Hoppa till innehåll

C-körkort intensivkurs

C-körkort intensivkurs i Stockholm - ta ditt lastbilskort hos oss!

Har du en dröm om att utbilda dig till lastbilschaufför? Gör slag i saken och anmäl dig på en kurs hos oss redan idag. Våra professionella instruktörer hjälper dig hela vägen fram till ett C eller CE-körkort. Instruktörerna vid vår C-körkort intensivkurs i Stockholm har lång erfarenhet av att utbilda yrkesskickliga chaufförer som kommer ut på arbetsmarknaden med de bästa förutsättningarna. Vi lägger stor vikt på säkerhet och ansvarsfullt beteende i trafiken och varvar teori och praktik för att våra kursdeltagare ska känna sig stimulerade att lära. Kursanläggningen där vi håller vår intensivkurs C-kort ligger på bekvämt avstånd från Stockholm centrum och är lättillgängligt med kollektivtrafik och bil.
Sopbilschaufför

Kontakta oss för att anmäla dig till vår kurs

C-körkort intensivkurs hjälper dig att få lastbilskörkortet snabbt och enkelt

Att gå en C-kort intesivkurs är det absolut smidigaste sättet att ta lastbilskörkort på då du kör och studerar mycket intensivt under en kortare period istället för att dra ut på det under en lång tid. Du är varmt välkommen att kontakta oss via formuläret nedan eller på telefon för att ta reda på mer om vårt kursutbud eller prisuppgifter på våra olika kurser.  * Vi delar inte din information.

  Äldre man sitter vid bordet och dricker kaffe

  Vi ger 100% nöjdhetsgaranti

  Genom att låta våra kursdeltagare vara delaktiga i kursupplägget och skräddarsy utbildningen efter den enskildes behov vågar vi lova att alla våra kunder är nöjda när de har gått klart någon av våra kurser. Vi sätter öppen och ärlig kommunikation i fokus för att skapa bra relationer mellan instruktörer och studenter.

  Instruktörer med lång körvana

  Lastbilschaufför kontrollerar däcken
  Kvinnlig lastbilschaufför i lastbilsfönstret
  Lastbil sedd snett bakifrån
  Alla våra instruktörer har tidigare arbetat inom yrkestrafik och har därför praktisk erfarenhet av lastbilschaufförsyrket och vet vad som är viktigt. Vi har utformat vår pedagogik under många år och vet vad som krävs för att våra elever ska klara uppkörningen vid kursens slut. Vi varvar teori med praktisk körning på ett dynamiskt sätt för att eleverna ska ha en god chans att öva på det som de lärt sig vid skrivbordet. Oftast kör vi dubbelpass så att lektionstillfällena ska bli så effektiva som möjligt. C-körkort intensivkurs i Stockholm erbjuder övning under realistiska förhållanden och träning på att genomföra säkerhetskontroll på lastbilen.

  Så här säger våra tidigare elever om våra kurser

  Läs omdömen om vår C körkort intensivkurs

  Jag gick en intensivkurs förra året och trodde att det skulle vara jättesvårt att klara provet i slutet. Med hjälp av mina engagerade lärare klarade jag både teori och praktik på första försöket.
  Liam Bengtsson
  C-körkort
  För en tid sedan bestämde jag mig att jag ville byta yrkesbana och skrev in mig på en intensivkurs. Det är det bästa jag har gjort. Kursen gick som smort och jag stormtrivs med mitt nya yrke ute på vägarna.
  Adam Nilsson
  Lastbilsutbildning
  En stor dröm gick i uppfyllelse när jag klarade uppkörningen för lastbil med släp. Jag hade aldrig klarat det så snabbt om det inte hade varit för mina proffsiga och pedagogiska lärare. Tack!
  Maria Hellquist
  Intensivkurs för CE-kort

  C-körkort intensivkurs i Stockholm - våra certifikat och tillstånd

  Professionella och seriösa

  Det är viktigt att du som vill utbilda dig till yrkesförare väljer en seriös aktör, vi innehar alla certifikat och tillstånd för att bedriva en trygg och säker kursverksamhet.

  För att du ska få köra lastbil under kursen behöver du först ordna med ett körkortstillstånd, all information finns på Transportstyrelsens hemsida.

  Du som går vår C-körkort intensivkurs ska alltid känna dig trygg när du kör. Hos oss är både du, instruktör och våra fordon fullt försäkrade så att du kan slappna av och fokusera på din utveckling och ditt lärande. Hör av dig till oss om du vill veta med om hur du är försäkrad under kursen.