Hoppa till innehåll

Lastbilsutbildning

Lastbilsutbildning i Göteborg, Stockholm eller Malmö för alla behörigheter

Har du en dröm om att bli lastbilschaufför? Vare sig du trivs med att sitta ensam i din hytt längs med vägarna eller träffa mycket folk finns det en yrkesinriktning för dig inom lastbilsyrket. Här får du reda på allt om vår lastbilsförare utbildning.

Vår lastbilsutbildning erbjuder en gedigen utbildning för alla typer av behörigheter, med eller utan släp. Våra kunniga instruktörer har lång erfarenhet inom branschen och är duktiga på att pedagogiskt förmedla kunskap till våra elever. Anmäl dig på utbildningen redan idag!

Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd och är intresserad av att bli yrkesförare lastbil så har vi utbildningen för dig.

Mörkhyad lastbilschaufför vid sin lastbil på parkering

Bli lastbilschaufför - kontakta oss redan idag

En prisvärd lastbilsutbildning

Visste du att inom de kommande tio åren så kommer Sveriges åkerier att behöva anställa cirka 50 000 chaufförer? Att ta lastbilskörkort kan därför vara en mycket god investering för framtiden för dig som vill komma ut till en lukrativ arbetsmarknad där din kompetens efterfrågas. Du är varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan eller via telefon för att få mer information om våra utbildningar.  * Vi delar inte din information.
  Äldre man sitter vid bordet och dricker kaffe

  Behörig att börja jobba direkt efter kursen

  Vår utbildning pågår i 30-40 veckor och är delvis förlagd på ett åkeri så att du får yrkeserfarenhet redan under kursens gång. Så snart du blivit godkänd får du yrkeskompetensbevis samt lastbilskörkort och är redo att ge dig ut på vägarna som yrkeschaufför. Utbildningen är CSN-berättigad.

  Vi kombinerar teori med praktik

  Tankbil lossar vid industri
  Man kör stor lastbil
  Parkerade lastbilar på rad sedda framifrån
  Våra instruktörer har själva arbetat länge som lastbilschaufförer och har därför mycket praktisk kunskap att dela med sig av till kursdeltagarna. Vi tror på att varva teori och praktik genom hela utbildningen för att våra elever ska bli skickliga förare med högt säkerhetstänk. Tack vara våra kursledares långa erfarenhet av att lära ut lastbilsyrket har vi skapat en stor kunskapsbank att plocka ifrån. Vi jobbar ständigt på att utveckla vår pedagogik så att våra elever ska ta till sig utbildningen på bästa sätt och känna sig trygga. Vi är stolta över att erbjuda en heltäckande lastbilsutbildning i Göteborg, Stockholm och Malmö som genererar skickliga yrkesförare till Sveriges vägar.

  Så säger våra tidigare elever om utbildningen

  Läs omdömen om vår lastbilsutbildning

  Att omskola mig till lastbilschaufför är det bästa jag gjort. Redan innan jag var klar med kursen fick jag jobb på ett åkeri i min hemstad där jag nu sju år senare fortfarande arbetar och stortrivs.
  Patrik Svensson
  Grundutbildning lastbil
  Jag gick en intensivkurs för att bli lastbilschaufför. Läroplanen var grymt bra och jag klarade alla prov på första försöket tack vare mina fantastiska lärare. Jag rekommenderar kursen till alla som vill bli yrkeschaufförer!
  Sofia Hellström
  Intensivkurs
  Stort tack till mina lärare som gjorde att jag klarade mig igenom utbildningen utan problem. Nu jobbar jag med att köra långtradare genom hela Sverige och stortrivs ute på vägarna.
  Ali Reza
  Lastbilskörkort tungt släp

  Lastbilsutbildning i Göteborg - certifikat och försäkringar

  Erfarna och professionella

  Vi har alla tillstånd och certifikat som krävs för att bedriva en trygg och säker utbildning för yrkesförare i Sverige. Vi sköter all administration åt våra elever, det enda du behöver tänka på är att lära dig att köra lastbil. För att skapa en trygghet hos våra elever är det självklart att vi innehar heltäckande försäkringar för alla våra fordon som körs under en lastbilsutbildning. Även elev och instruktör är försäkrade om en olycka mot all förmodan skulle vara framme. Hos oss ska det vara tryggt att lära sig köra lastbil.