Hoppa till innehåll

Om oss

Ta hjälp av oss för högkvalitativ yrkesförarutbildning

Om du är på jakt efter en utbildning för yrkesförare har vi flera alternativ att erbjuda. Vi har lång erfarenhet av att undervisa blivande yrkesförare på ett effektivt sätt – oavsett om du vill köra lastbil eller buss.

Letar du efter en körskola för att bli yrkesförare är vi en professionell och mycket omtyckt sådan. Våra kunder är alla mycket nöjda med våra utbildningar. Många i vår personal är yrkesförare själva och vi samarbetar även med flera åkeri för att du ska få yrkeskompetens under din utbildning. Vi har alltid dig som elev i fokus och vill göra din upplevelse så bra som möjligt.

Kontakta oss för information om våra utbildningar

Få kostnadsfri rådgivning gällande de utbildningar vi erbjuder

Vi ser framemot att hjälpa dig med ditt körkort och en väg till livet som yrkesförare.  * Vi delar inte din information.

  Beskriv dina drömmar för oss

  Äldre man sitter vid bordet och dricker kaffe

  Olof Nilsson

  Ägare och körlärare

  priser@bliyrkesforare.nu

   

  Händerna på en lastbilschaufför i lastbilen

  Erfaren och serviceinriktad personal

  När du ska gå en lastbilsutbildning är det viktigt att lärarna är bra och vet hur de lär ut körning. Vi anställer bara personal som på ett lugnt sätt kan förklara för dig som elev vad du ska göra och som alltid är lyhörd för dina behov. Att gå en utbildning för yrkesförare ska vara en bra upplevelse för att du ska känna dig trygg och känna att du vill jobba som yrkeschaufför. Givetvis är vår personal utbildad och godkända för att undervisa blivande yrkesförare.

  Högkvalitativa fordon och kompetenta lärare

  Kvinnlig lastbilschaufför fyller i någonting på sin surfplatta
  Buss i stadsmiljö
  Tankbil står utanför industribyggnad
  Oavsett om du ska gå vår bussförarutbildning eller lastbilsutbildning kan du räkna med att du får köra högkvalitativa fordon. Vi försöker också ha så miljövänliga fordon som möjligt för att bidra till en bättre miljö. All vår personal är vana vid att lära ut en bra och ekonomisk körning. Vi lyssnar alltid på dig som elev om du har frågor eller om du känner att någonting är svårt för dig.

  Certifierad körskola för yrkesförarutbildning

  Vi är försäkrade och certifierade