Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Lastbilskort intensivkurs på kortast möjliga tid

Lastbilskort intensivkurs på kortast möjliga tid

  • av
Yrkesförare i lastbil

Att vara yrkeschaufför är perfekt för dig som vill arbeta självständigt, tycker om att köra, vill ha mycket frihet och gillar en del kundkontakt. Ett mycket populärt alternativ är en lastbilskort intensivkurs som vi anordnar i Stockholm. Den hjälper dig att ta ditt C-kort på smidigaste sätt och på kortast möjliga tid. Vi erbjuder flera olika körutbildningar och vi tummar aldrig på kvalitén.

En professionell och seriös väg mot jobbet som yrkeschaufför

När du väljer att ta steget till att bli yrkeschaufför är det av högsta vikt att du väljer en seriös trafikskola både för din och andras säkerhet. Om du tar du en lastbilskort intensivkurs hos oss får du professionell service och du kan känna dig trygg med hela vår kursverksamhet och våra instruktörer. När du tar en c-körkort intensivkurs hos oss är du, fordonet och vår instruktör fullt försäkrade och vi har alla erforderliga certifikat.

I våra kurser lägger vi stor vikt på säker och ansvarsfull körning i trafiken. Vi samarbetar med åkerier för att ge dig en värdefull yrkeserfarenhet och förbereder dig på bästa möjliga sätt så att du lätt klarar ett körkortsprov för C och CE kort (för att ta CE krävs C kort först).

Ta lastbilskort intensivkurs och hitta ett arbete!

En intensivkurs i lastbilskort C är en snabb väg till jobb, det är en stor efterfrågan på yrkesförare i Sverige. Tillgången på yrkesförare räcker inte till trots att det årligen utbildas runt 1500 yrkesförare i Sverige, behovet är ändå tre gånger så stort. Därmed kan man vara säker på att det finns jobb att få när man slutfört sin utbildning till yrkeschaufför och man kan snabbt tjäna in de pengar som den kostat.

Att vara lastbilschaffis är ett varierande jobb och det passar både män och kvinnor lika bra. En del gör sstora pengar på att handla kryptovaluta men om du gillar att köra och få en utmaning i vardagen så kan yrkeschaufför vara helt rätt val. Det finns stora möjligheter att få se mer av Sverige och, om man vill, även utomlands.

Utvecklas i yrkesrollen som lastbilschaufför

Som lastbilschaufför har du mycket frihet men också ett stort ansvar, alla vill ha sina varor i tid. Branschen har utvecklats och det finns idag mycket bättre hjälpmedel vilket innebär färre tunga lyft för förarna. Det är ganska många yrkesförare som efter några år väljer att starta ett eget åkeri, din resa dit kan börja nu med en lastbilskort intensivkurs.

E-handeln slår alla rekord och det ökar yrkesförarbehovet ännu mer. Många säger att Sverige stannar utan yrkesförarna och det ligger mycket i det, då inte varor kan levereras kan samhället inte fungera.